Recensie uit Platomania van 15-2-2002, door Corne Ooijman

Tröckener Kecks Meer Niet!

Laten we nou niet weer beginnen over het hoe en waarom van het stoppen van de band, de Kecks bestaan niet meer en dat is dat.
Het heugelijke feit is dat deze mooie carrière werd afgesloten met een intense tour, en dat we nu kunnen nagenieten met deze live-dubbelaar. Meer Niet! is dan ook prachtig geworden, en even lijkt het alsof ze er weer zijn. Hoor het uitzinnige publiek, de klassiekers De Jacht Is Mooier Dan De Vangst, Nu Of Nooit, Het Komt Nooit Meer Goed, of de nieuwe publieksfavorieten als Niemand Thuis en Ik Denk Nooit Meer Aan Jou.
U begrijpt het al, een uitstekende bloemlezing uit het ruim twintigjarige bestaan van de groep. Met een trouwe schare fans als bezoekers kenden de concerten menig hoogtepunt, begrijpelijk dat de band koos voor een live-album ter afsluiting. Duidelijk wordt de kracht van de band, als je na de eerste tonen al wordt meegevoerd met de meeslepende songs. Het is dan ook te begrijpen waarom de groep zo geliefd was, en waarom we ze nu zo zullen missen. Een beter document dan dit durfde ik niet te verwachten.
Het is ze weer gelukt: de Kecks hebben met opgeheven hoofd het toneel verlaten, maar gelukkig, de herinnering blijft.

Leesvoer