Recensie van het concert in Speakers Delft, door Michel

KECKS IN SPEAKERS DELFT 22 MAART
Voorprogramma: In 't Wild

'Ben je er klaar voor?', mail ik naar 'Czaarpeter'.
Het is 19:00uur, en de kaarten kunnen we om 20:00uur ophalen.
Gisteravond heb ik nog gebeld en er waren nog enkele kaarten beschikbaar, toch maar even snel drie kaarten gereserveerd zodat we in ieder geval naar binnen kunnen. Klokslag kwart over acht arriveren wij in Speakers, wat overgens een gezellige tent is.
Na snel wat Baco's gedronken te hebben verplaatsen wij ons richting de zaal waar In't Wild in het voorprogramma staat.
Zelf heb ik nog nooit iets van deze jongens gehoord, op dat ene nummer na, dus ik was nieuwsgierig hoe het klonk. Na een aarzelend begin waarin de zanger soms wat al te opzichtig zijn vrienden/familie begroette, kwamen ze toch los.
Ik denk dat we vast en zeker nog meer van deze band zullen horen. Tussen de nummers door vroeg de zanger nog of er hier ook forum deelnemers aanwezig waren, en tot mijn verbazing zag ik dat ik de enige was.
Na het voorprogramma was het tijd voor de band waar iedereen voor kwam, DE KECKS. Het concert begon rustig met twee voor mij nieuwe nummers die ik langzamerhand steeds beter begin te waarderen. Daarna barstte het los en kwamen de toppers van vrijwel elke cd voorbij. Hoogtepunten waren voor mij 'nu of nooit, 'de jacht','vanavond voor altijd' en natuurlijk 'achter glas'. Dit nummer wordt gelukkig weer live gespeeld en was een heel goed slotaccoord. De kecks waren in topvorm, in tegenstelling tot het publiek wat een beetje lauw was vanavond.
Vrijdag naar Hilversum en m'n Kecks weekje zit er al weer op.
Michel.

Leesvoer